Encara que molts de vosaltres no ho sabreu, vaig nàixer a un poble cacerenc de poc més de 15.000 habitants, al voltant de la dècada dels huitanta. Navalmoral de la Mata va ser testimoni dels meus primers anys de vida, però els meus vincles amb la Costa Blanca i amb el municipi de Calp, on residisc i tinc l’honor de ser alcalde, marquen el meu camí des de fa ja molts anys. Va ser ací en la província d’Alacant on em vaig llicenciar en Sociologia i també on va despertar la meua passió per la política a una edat primerenca.

 

La meua trajectòria pública s’ha desenvolupat al llarg de diverses etapes en les quals he ocupat diferents responsabilitats i he aprés els valors de superació, sacrifici i cooperació. Ara la meua prioritat política la conforma la Diputació d’Alacant, com a màxim representant del Govern Provincial, i l’alcaldia de Calp, dos càrrecs que ostente amb gran responsabilitat, intens treball i moltes gratificacions.

 

Per a conéixer-me una miqueta millor i deixant de costat la faceta més pública, vos diré que en el meu temps lliure m’apassiona fer senderisme i perdre’m pels molts racons naturals que té la nostra província. Sóc un ferri defensor del medi ambient, perquè crec que és el millor llegat que podem deixar als nostres fills i amant dels animals. A més, assíduament llig poesia i assajos, així com llibres del meu autor de capçalera, Gabriel García Márquez. Desconnecte veient sèries en anglès, entre les quals m’he enganxat a ‘The Knick’, o escoltant música en el cotxe a través de Spotify. Però el que realment em fa feliç i ocupa els meus moments més intensos és la meua filla Lara.

 

Amb esta xicoteta pinzellada sobre mi, m’acoste a vosaltres mitjançant esta finestra oberta que espere ens servisca de nexe d’unió i intercanvi d’idees, suggeriments i experiències. Perquè si hi ha una màxima en la meua vida pública, eixa és que les persones constitueixen el centre de la meua acció política, amb la qual sempre perseguisc millorar el seu benestar i qualitat de vida.